Todellisuus vai valveuni?

Runoilija Valveuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.2.1991




Omassa tilassa
värisevä sieluni etsii toista.
Toista jonka kanssa
voisi olla vain ihminen.

 



Tunnen miten uusi aalto
enteilee jo tuloaan
Se valveunista koottu epätietoisuus
Ihmispelko ja unettomuus
Pitelen itseäni
mun täytyy olla vahva
Kukaan ei saa huomata
miten tää pelottaa

Lupaa ettet päästä irti
jos  mua taas viedään
Että näen sut ensimmäisten joukossa
kun viimein herään
En haluaisi että sinäkin
joudut vain sairaaksi muistoksi
ja mua hävettäisi
myöhemmin ottaa yhteyttä

Pitelen itsestäni kiinni
haluaisin pitää tiukemmin
kääntyä puoleesi
ja halata sua varmemmin
etten edes itkisi
Mun täytyy saada itseni ehjäksi



 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Turvattomuudentunne hienosti välittyy.
 

Käyttäjän kaikki runot