Valun yli äyräiden

Runoilija Jim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2003
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 7:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä mitä on lähteminen
kun en ole koskaan oikein lähtenyt
muuten kuin kulumalla
ja silloinkin jättänyt sotkua jälkeeni

Ja olen ollut
jotenkin niin
laajalla alueella
koko elämäni ajan
että on täytynyt
kävellä välillä
itseni päältä

nukkua oma raskas varjoni
makuupussin lailla kietoutuneena
kehoni ympärille, niin onkohan
ihmekään jos välillä on

tullut korvien väliin tukos ja vuotanut ulos

hulluuden haituvina

Toisinaan kiedon itseni
pikkusormeni ympärille
ja hakkaan omaa päätäni
täyden tiskialtaan reunaan

Tänään meinasin oksentaa kun

elämä maistui niin hyvältä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot