Luut rutisee raakaa rakkautta vasten

Runoilija Jim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2003
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 7:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnethan sinä minut
menen sekaisin onnesta
kun tunnen sinut sisälläni

enkä tiedä kumman
juuret tulee kumpaan,
sanoit Sylikkäin

Oot mun vesi ja maa

Raaka, nuori, upottava rakkaus
olen sen sisällä sisintä myöten
ja tämän pinnan alla on niin
helppoa hengittää, että tuntuu
kuin sulaisin yhteen kaiken kanssa

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot