Kaarnaa villapaidassa

Runoilija Jim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2003
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 7:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään katsoin peiliin ja
näin siellä siruja menneestä

kylmiä henkäyksiä myötätuuleen

Huomasin kuinka nykyisin
pelkään katsoa silmiin
ja nousta vastaan kun
raskas elämä piiskaa selkää

Nousin bussiin numero viisi
kadulla ikkunan takana kulki
kumarassa niin yksinäinen nainen
että meinasin purskahtaa itkuun
Pidätellessä mietin kuinka koskaan
voisin ymmärtää täysin,
sinä olet siinä, sinä olet siinä ja
siinä olen minäkin sinussa kiinni

Kasva minuun kiinni, kasva kiinni
Työnnä uudet keväänversosi
minun runkoani vasten
Kasvata runkosi omani ympärille
Me saadaan kyllä valoa ja vettä
Ja jos joskus susta tuntuu siltä
ettet enää elä täydestä halusta
kaarnasi vasten huuliani niin

katko minun juureni

uudet
kasvavat
ehkä

Tänään ihan totta katsoin peiliin

näin siellä ne menneen säröt

vaan kun katsoin tarkemmin
suureksi osaksi siellä olit sinä
ja minun onneni, kukassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot