Rikkaruohot varpaita vasten

Runoilija Jim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2003
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 7:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt jätkät tennarit jalkaan ja pannari uuniin
en mä koulua käy vaan teen pimeetä duunii

Jätän hiilijalanjälkiä, ne mua unissa seuraa
Turha tulla herättämään, et saa täältä seuraa
Ja ne luulee mun kuulevan harhoja, hiertää
Räntäsateen saartamana mun saarta kiertää

Tiedän, ne ei saa mua kiinni jos mä juoksen lujaa
ja pidän nää mun silmät kiinni, vältän pimeetä kujaa

Shh, niiden hymyissä tikittää noi aurinkokellot
hiljaa hyvä tulee, soi sieluissa sellot
Parvekkeen reunalta aika lyhyt matka alas
jos mä kerron salaisuuden, pidätsä sen salas?

Tää elämä mun olon saa niin hataraksi nykyään
että haluisin nukahtaa kylpyammeeseeni sykkyrään

Taikatalvi,
kevät,
takatalvi,

herään aamuviideltä

siihen että tunnen kuinka sydän paniikissa tykyttää
Kun avaan mun nyrkit, sormiin käy niin kipeään,
ja nilkat huutaa lämpöä, en tiedä enää itekkään
kykenenkö kävelemään vessaan

edes itkemään

No mut hei tennarit jalkaan ja
rikkaruohoi kitkemään!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärimmäisen loistava! Huhhuh

 

Käyttäjän kaikki runot