Syksyn valot porasivat reikiä

Runoilija Jim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2003
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 7:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se syksy haisi movicolilta
ja märältä villalangalta
ja ilma oli niin raskasta
että teki ajatuksistakin
tiiviitä ja tunkkaisia

Maailma kylpi oudon,
tumman puolukkapuuron
värisessä valossa

ja mua huimasi rakastaa
ja inhota kaikkea yhtäaikaa

Makoilin päivät kovalla sängyllä
kuolemantunnun alle käpertyneenä
ajatukset turhana sykkyränä heiluen
Ne tuntuivat lyhyiltä, ne päivät
ja silti jokainen oli liian suuri pala
nieltäväksi, kun en jaksanut purra

Surin sitä kuinka jokainen päivä,
jokainen hetki ja jokainen pienikin
tapahtuva asia tuli meidän väliimme,
kun minä ajelehdin virran mukana
kokoajan kiihtyvää tahtia eteenpäin

sinun hukuttua siihen eilen

toissapäivänä,

viikko sitten,

kuukausi sitten,

puoli vuotta,

vuosi,

Heidän kertomansa mukaan
aika olisi parasta lääkettä
Vaan kun se vain rakensi
meidän välimatkaamme
pidemmäksi eikä sitä
huteraa siltaa voinut enää
kävellä kuin yhteen suuntaan

tulevaan

Huimasi kuinka maailma

jatkoi huminaansa mun korvissa

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot