Nimetön

Runoilija Demain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2015 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä mietit aamulla
kun avasit silmäsi?

Olitko onnellinen
toisten onnesta,
vai kenties
onnettomuudesta?

Olitko aidosti
pahoillasi
tuottamastasi tuskasta?
Vai nautitko
sairaassa mielessäsi,
jos pystyisit vielä
vähän satuttamaan.

Meitä on niin
monenlaisia.

Toisten onni
ei ole koskaan
minulta pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisasta pohdiskelua hienossa runossasi. Kuinka vaikeaa onkaan iloita toisen onnesta.

Niin totta kun, että meitä on monelaisia..
mutta voitaisiin iloita myös toistenkin puolesta,varmaan meidänkin puolesta silloin iloitaan.
Ennemmin toivois toiselle hyvää kuin pahaa, vaikka moni ei välttämättä aina niin tee..
jokainen meistä kerran elämässä on itse piru ..

Varsin viisas ajatus, joka pitäisi kaikkien omaksua.

Loppusäkeistö on hieno sekä toteutus kaiken kaikkiaan.

Kun kaikki tämän ymmärtäisivät. Hienoa.

Kateus kertoo heikosta itsetunnosta ja siitä, että toista mollaamalla saa silloin itselleen hyvää oloa, vaikka ilo toisen puolesta todellakin lisää myös omaan elämään iloa kaikkein aidoimillaan...viha, kauna, kateus ja katkeruus ovat tuhoavia ja sisintä syöviä voimia...elämään tullessaan ne hävittävät kaiken todellisen onnen ja ilon ja jättävät jälkeensä pahan maun...todella viisaita haastelit tässä runossasi!

Meitä on montaa...
Moneen junaan...
Moneen elämään...

Olen tavannut ihmsiä,jotka nauttivat ihan oikeasti toisen vaikeuksista.Runo on hyvä ja todenmukainen.

Niin se on. Inihmisten yleinen ongelma, pahe, vaan on kateus ja kostonhimo. Tärkeän runon kirjoitit, puhuttelevan.

Viisaasti olet runossasi kirjoittanut ..kuinka toinen voikaan toistaan kadehtia.

Ei eipä ole, olen vain hitusen katkera omasta onnettomuudestani. Kirjoitit ajatuksia lataavan runon.

Viisaita mietiskelet, kauniita kirjoittelet. Upea runo.

Vitsi miten sattuikin tämä runo sopimaan päivääni... Itsekkäästi olin kyllä tänä aamuna todella onnellinen omasta elämästäni ja läheisteni onnesta... Toisten onni ei ole koskaan itseltä pois, usein päinvastoin =o)

Syvällisiä pohdintoja näin aamutuimaan. Onnellisena tässä noustiin uuteen päivään.

Runonlaisia ihmisiä on oltava,
jotta oppisimme oikean ja väärän.

Elämä olisi tylsää ja teeskentelyä, virheittä.

Kunnon kuolevainen,
katuu kun se aika on.

Puhutteleva teos.

runosi sanoma on hyvä esimerkki
pahuuden olemassaolosta

puhutteleva rohkea runo
kiitos

en tajua ihmisiä ketkä ei osaa olla onnellisia toisten puolesta
hieno runo,tykkäsin

Olet heittänyt hyvin paljon ajateltavaa lukijan aivoille työstettäväksi tässä runossasi.

Sen kun aina ymmärtäisi, ettei toisen onni todellakaan vähennä omaani vaan mieluummin se sitä lisää, jos kykenen hetkeksi itseni unohtamaan.

 

Käyttäjän kaikki runot