jättömaata

Runoilija KannusKäsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄ SE ON VAIN SELLAISTA
 

Minä olen jättömaata
kaukainen nummi,
jolle ei eksy kuin purevat tuulet.

vain muutama kitukasvuinen puu
ja tuulen raastama ruohikko

ei ratsujen kaviot maahani tömise
ei vaeltaja jälkiään jätä

hiljaisuudessani minä lepään
painanut pääni kallioden suojiin

sammaloitunut elämäni nuora
nivelet kangistuneet liikkumattomiksi

kuin pystyyn kuollut puu
pystyssä, mutta eloton

vain harvoin öisin
saatan kuulla ne äänet
jotka kuiskivat kauniita sanoja aikojen takaa
niissä lepää ripaus lohtua, jonka luulin jo kuolleen.

jos tulisit

jos tulisit näin kauas

näkisit

näkisit minut

tekisit historiastani todellista
tekisit minusta todellisen

nyt vain odotan

Selite: 
hiljaista musiikkia pimeässä ja ajatuksen lentoa tyhjille seinilleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihme ja kumma on se, kun sitä näin iäkkäänä on löytänyt jämerämmän otteen elämään. Vaikka olen jo 75 vuotias, niin tunnen olevani pojanviikari vielä. Heh!

 

Käyttäjän kaikki runot