Raaka totuus

Runoilija KannusKäsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄ SE ON VAIN SELLAISTA
 

Ei hänen ole enää sinun
ei
usko jo
turhaan rakkauttasi enää ruokit.

hän on jatkanut jo eteenpäin
hän on kuuluva jollekin toiselle, ei sinulle

sinä olet nyt yksin
yksin

ruoski rakkautesi ja työnnä mielesi kellareihin häpeämään epäonnistunutta suhdetta

älä päästä enää pinnalle, anna riutua sinne
pois silmistä, pois mielestä, niinhän ne sanovat

nosta leuka pystyyn ja näyttele taas ettei se haittaa
että jaksat tämänkin kunnialla

vain öiden pimeydessä kyynelillesi on tilaa
vain pimeään tyhjyyteen voit tuskasi huutaa

mutta nyt

sulje porttisi, älä päästä ketään lähellesi
älä anna enää kenenkään hajoittaa mieltäsi
ei sitä riskiä ei saa enää ottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot