kuultosateessa

Runoilija KannusKäsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄ SE ON VAIN SELLAISTA
 

Rakkauden riepumatto
kuvitteletko todella
että joku sieltä
toinen täältä

kaunis sana pelastaisi elämäsi

älä enää toivo liikoja

aikasi loisto on hiipunut

sointusi hiljenneet, taulusi maali alkanut haalistua

vain muistoja, vain vääriä valintoja

elämän pelissä, siinä jossa kuvittelit olevasi vahvoilla

suinpäin sydämesi perässä säntäsit, kunnes jokainen kerta sinut pudotettiin korkealta kiviselle pihalle

anna minä hengähdän hetken
anna minulle aikaa pieni ikuisuus nähdä
nähdä virheeni

mutta en minä tästä muuttua voi muuksi
en olla toinen
täläinen minä olen ja olen aina ollut.

tälläinen vaikken osaakkaan enää löytää itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa
elämänmakuista tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot