kahleet

Runoilija KannusKäsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄ SE ON VAIN SELLAISTA
 

en minä sinua halua omiin kahleisiini vangita
en
tämä on minun taakkani
minun osani

toki se niin välillä helpottaa
kun taakkaani kanssani kannat

mutta ei se ole velvollisuutesi

se olisi toisen
toisen kuuluisi osansa kantaa taakastani

vaan hän kiemurteli irti jo aikojen alussa
livahti ovesta ja vihelteli mennessään jo toisiin helmoihin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot