Saavuthan?

Runoilija KannusKäsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ELÄMÄ SE ON VAIN SELLAISTA
 

Saavuthan?
Tule illan hämärryttyä yöhön
tule ja sekoita juoma, joka kantaa minut pois täältä

Astu varjoistasi eteeni
näytä kasvosi

anna minun tunnustella poskiesi luita, ohimosi kaarteita
piirtää piirteesi mieleeni
jotten enää koskaan kasvojasi unohtaisi.

Anna minun käpertyä pieneksi olla heikko, edes hetken
hetken jotta voisin taas kasvaa ihmiseksi
yksilöksi.

kiedo minut loitsujesi viittaan, silitä minut lempeään uneen.

Herättäisit kun olisin valmis

sulaudu minuun, ole kanssani yhtä

minä tarvitsen sinut. ihmeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot