Nimetön

Runoilija alppiruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikuilen harvakseltaan.
 

Keskellä pilvein
ajatukset etsivät
tilaa valolle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana,pidän tästä.

Ytimekäs runo, josta pilkistää pieni positiivisuuden säde. ;>

Herkän kaunista.

Kauniisti laajenevaa kohti kirkkautta.

Hieno Haiku !

Hieno syvällinen runo. Elämän synkkyydessä
aina hakee valoa.

Luulen ihmismielen yleensä kääntyvän mahdolliseen valoon päin.
Hieno haiku!

Ajaton kirkkaus ympäröi meitä

valo viettelee

Yritys on ainakin kova :)

Näin todellakin ovat ajatukseni viime aikoina tehneet...ja nyt näkyy jo tunnelin päässä valoa! Upea ajatelma tämä!

hieno ajatus tässä runossa.

Jään miettimään. Ihana

 

Käyttäjän kaikki runot