Minäkö kirjoittaisin.

Runoilija PikeK

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielenvirran tyhjentäjä. Oman tiensä kulkija, kenenkäs muun. Ex-ruotsinsuomalainen, hukassa molempien kielten välissä. Kummalla ilmaista itseään. Lyhyttä, iskevää, suoraan asian ytimeen. Siinä haasteeni sekä sopivan kielen, vivahteita, löytäminen.
 

Hyvä ihminen älä ihan höpsyjä puhu.

Mitä sanottavaa minulla olisi.

Kuiva kuin mikäkin.


Miten se muuten tapahtuu.

Tuota, kirjain kirjaimelta, ystäväni.


No tuon tiesin minäkin jo ennestään.

Pelkään kiertäväni kehää. Ihan kuin kaikki olisi jo kertaalleen sanottua, kuultua. Taakkani.


Auditiivinen?
Sitäkin.

Mistä aihe?

Siis, vaikka elämästä, arjesta. .

Kiitos.


Kokeilen. En lupaa mitään, muuta kuin yrittää. Kompleksi kieliopista. Mihin pilkut, pisteet, entä sijamuodot.

Perfektionisti, sekin vielä.



Ei saa yrittää, pitää pyrkiä kohti jotakin. Olla päämäärä, tavoite. Aivan kuten kaikessa tekemisessä.


Sitten minun on täyttää yksi A4 lauseilla, sanoilla. Aloitan tänään.

Tyhjän paperin -syndrooma. Tautiluokitus, siinä missä joku toinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot