Följeslagaren.

Runoilija PikeK

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielenvirran tyhjentäjä. Oman tiensä kulkija, kenenkäs muun. Ex-ruotsinsuomalainen, hukassa molempien kielten välissä. Kummalla ilmaista itseään. Lyhyttä, iskevää, suoraan asian ytimeen. Siinä haasteeni sekä sopivan kielen, vivahteita, löytäminen.
 

En ny värld - värld av ord.

Vilsen. Visa mig en bit på vägen.
Lovar att jag inte är en klängranka.

Är det lätt?
Jo första gången, sen börjar man tänka.
Ingen panik, det kommer när det är dags.

Vi börjar. Ord har du väl sett förr.
Jo, men hur sätter man dem samman till meningar med betydelse.

Måste du tolka dem?
Ge andra en chans.
Döda inte orden.

Jahaa, hur vill du ha det.
Ska jag synas i orden eller inte.
Jag är torr, tråkig - grå.

Kom så bollar vi med ord, tankar - min bläckfisk.
Låt mig vara din bollplank, i både gott och ont.
Tills du står på egna ben igen och även därefter.

Tack för påminnelsen, tinitus, öronsusning. Ilsken, tvär, trilskas. Får det synas i mina texter?

Så här älskar han, min stödare..

Gärningar.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot