Miehet - men.

Runoilija PikeK

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielenvirran tyhjentäjä. Oman tiensä kulkija, kenenkäs muun. Ex-ruotsinsuomalainen, hukassa molempien kielten välissä. Kummalla ilmaista itseään. Lyhyttä, iskevää, suoraan asian ytimeen. Siinä haasteeni sekä sopivan kielen, vivahteita, löytäminen.
 

Sanot, haluan olla vapaa, et sinä ymmärrä.
Tarkoitatko, luistaa velvollisuuksista, vastuusta. Paeta.( vai älä vaivaa pikkupäätäsi )

Minäkö olisin heikompi sukupuoli? Olenhan vain nainen, sitäkö meinaat..

Miehet, mitäs teet. Et sinä kovin häävi ole. Kyllä sinä minulle passaat. Erehtyväinen kun olen.:) Entäs minä, sinulle.

Ikuisia pikkupoikia.
Lelut vaan muuttuvat.
Hiekkalaatikkoleikkejä.

Juu, juu reagoin taas ensin ja ajattelin sitten. Keski-ikäinen nainen, sehän selittääkin kaiken.

Tulkitsinko kenties sanasi väärin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot