Jos

Runoilija Tiger-76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos piiloutuisin

löytäisitkö minut uudelleen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Todella. Pidän.:)

Jos unelmien pilvilinnaan
koittaisit mua paeta
ja sitten se sun piilo utuisin
alkaisikin saeta,
niin varmasti mä haaveilemaan
oitis myöskin alkaisin
ja päättäisin tän turhan työn
jota tehnyt olen jalkaisin...

Tällaisena päivänä varmasti:) Onnea.

Suloinen.

oivaltavaa suloista :)

 

Käyttäjän kaikki runot