Turhien toiveiden kaupunki

Runoilija Tiger-76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harmaat ovat kadut kaupungin
viima kylmettää kasvot itsetuhoisen
rahat on loppu, hävettää
ei ole halua tähän elämään

Säde päivään joskus välähtää
se on turhaa harhakuvaa,hämärää
Minne meet, mitä teet, ei kukaan välitä
Ei tätä tuskaa mikään teoria selitä

Turhien toiveiden kaupunki tää
sut tänä yönä vie ja riistää
et taistella vastaan halua
kyynel kuiva alkaa valua

Turhien toiveiden kaupunki tää
sua ei kunnolla koskaan nää
vain itse voit löytää tien
joka sut suuriin unelmiin vie

Paikallisjuna lähteä päättää
sinä lippuasi etsit, elämä jättää
et jaksa kävellä, et mitään
onko merkitystä tällä millään

Muuttuvat minuutit tunneiksi surun
haluasit elää hetken aikaa, murun
ettei tuska viillä, vaikerra enää
olisit niin valmis lähtemään.

Turhien toiveiden kaupunki tää
sulle ei osaa eikä arpaa jää
vain itse voit löytää tien
joka sut suuriin unelmiin vie

Turhien toiveiden kaupunki tää
sut tänä yönä vie ja riistää
et taistella vastaan halua
kyynel kuiva alkaa valua

Selite: 
Suomalaista melankoliaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin kovasti viimeisistä säkeistä..

 

Käyttäjän kaikki runot