Musta aukko

Runoilija Tiger-76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Milloin sinusta tuli vertavuotava verenimijä
jolla on kuusi varvasta auringonkukkien alla?

Sinä päivänä pähkinänsärkijästäkin tuli vain särkijä
tuulimylly muuttui sähkögeneraattoriksi, valkoinen mustaksi

Sinä sumuisena päivänä halusit iloisen pillipiiparin potkaista helvettiin, ja matkustaa itse perässä kuninkaan uljaalla ratsulla

yksinoikeudella, vallankaikkeudella, silmät tulipalloina leiskuen, suoraselkäisenä majesteetilleen uskollisena

Sinä päivänä ymmärsin, että sinua kasvattavat pahat unet, joihin minulla ei ole pääsyä, ei oikeutta, ei hyväksyntää

Sinua ohjaavat pedot, jotka nälkäisenä odottavat saalistaan yön kynnyksellä

pitkät terävät kynnet valmiina raapaisemaan, repimään riekaleiksi kaiken

----------------------------------------------------------------

Vielä kerran sinä anelet:
Älä pudota minua mustaan aukkoon!
Älä hukuta minua, minä en osaa uida, en pysyä pinnalla

Rotkon reunalla mietin, päästänkö kädestäsi irti
oletko sinä minulle jo mennyt
vai onko rakkauteni suurinta, uusiutuvaa luonnonvaraa.

Sinä päivänä tiesin pelastusrenkaani olevan jo reikiä täynnä.

Selite: 
Synkkä ja myrskyinen kohta elämästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot