Kesytysyritys

Runoilija Tiger-76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei kuule lapsi, tänne nyt jää
mun oli tarkoitus sut kesyttää
älä taas ala haistattaa
kuuluu mun sua kasvattaa

on seistävä omilla jaloillaan
loistettava hyvillä tavoillaan
ei voi velkojaan kasvattaa
muilla vastuuta kannattaa

kettuako nyt kuunnellaan
vai ketuttaako sua kuunnella
joo, et sä pelkää pimeää
etkä varjoja hätkähdäkään

enkä mä hylkää
en tietenkään
haluaisin sut mä kesyttää
mutta tiedän sen et sä tänne jää
vaikka varjot seuraa
ja on pimeää

Ketun opetus vastuusta mieleen jää
onko se tärkeämpää kuin kesyttää
en sua ikuisesti ohjeistaa voi
vaikka hälytysääni taukoamatta soi

miksi pelkäisitkään varjoja
elämä tarjoaa happamia marjoja
joo, et sä pelkää pimeää
etkä varjoja hätkähdäkään

enkä mä hylkää
en tietenkään
en halua sua menettää
aina tiedät sen mä tänne jään
vaikka varjot seuraa,
ja on pimeää

en hylkää
en tietenkään
haluaisin sut mä kesyttää
mutta tiedän sen et sä tänne jää
vaikka varjot seuraa
ja on pimeää

Selite: 
Joskus on vain päästettävä irti.
Kategoria: 
 

Kommentit

aika pommi toi eka säe

"Hei kuule lapsi, tänne nyt jää
mun oli tarkoitus sut kesyttää
älä taas ala haistattaa
kuuluu mun sua kasvattaa"

:)

 

Käyttäjän kaikki runot