Viimeinen kattaus

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Sydämessä tuntuu, on illan viimeinen kattaus.
On aika lausua viimeiset sanat, kertoa viimeisin
uutiskatsaus.

Herrat ja rouvat; se on loppu nyt . minä kiitän ja kumarran, on aikani estraadilla ohi,
sen ymmärrän toki.

Rakkainpani nusupupu, sinä kaikkein ihanin,
sä suukon saat kuu-ukolta, sieltä sua katselen.

Valo on sydämmessäs sulla, sitä varjele,
tahdon sulle rakkautta, sitä kai ihmettelet.

Rakkaat vanhemmat ja sisarukset, niin paljon
teiltä lämpöä olen saanut ja myös oppeja maailman.
Teille lausun kiitokset, saatte halauksen ihanan.

Ystävät rakkaat, teidän hymy,
se on ollut joka päivä "se jymy ja juttu",
kuin wanha tuttu, josta virtaa olen saanut,
kai kilovoltteja. Te olette suolanneet päiväni.

Kiitos ja kumarrus!

Selite: 
20.10 klo. 02:30 kun esirippu sulkeutuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot