surukirja

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Etsit etsit rakkahin, mistä löytyy lääke suruihin,
tule tule syliin isäs, kuuntele kuuntele laulua täs,

antaa elämän kuljettaa, antaa sen tukkaa pöllyttää,
antaa sen hulluna naurattaa, anna sen murheisiin
hukuttaa.

Etsi sinä tyttöni karhunnahkaa etsi ja unohda ainoas,
etsi ja löydä,se rakkaimpas se on sun onneais!

Katso ja ihmettele huomennakin, se on sun turvaskin!

Yritä yritä nähdä läpi sumuverhon ja etsi kiltti rakas ihminen!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot