Pieni tähtönen

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Hiljaa,
hiljaa,

rukoilemme,
sinä pieni tyttäremme

olet uusi maailmamme,

kaunis ja puhtoinen.

Sinä synnyit rakkaudestamme,
sinä kaunis tyttäremme,

olet kaunis maailmamme,
olet pieni kaikki mitä toivoimme.

Kasva kauniiksi ruususemme,
kasva isoksi tulevaisuutemme.

Ole sitä, mitä maailmamme
tahtoo näyttää,
ole sitä mitä haluat elämälle näyttää.

Olet pala tulevaa, olet tulessa palavaa,
olet enemmän kuin tuhat palaa,
olet tuhat tulevaa.

Rakas pieni tähtönen,
olet ruusu kaunoinen,
kaunis tyttäremme,
kaunis pala tulevaa.

Anna kasvaa ruususten,
olet kaunis kukkanen!

Selite: 
Pienelle Alinalle!
Kategoria: 
 

Kommentit

syvä rakkaus
inhimillinen tyytyväisyys
hehkuva

 

Käyttäjän kaikki runot