Rakkaalle vaimolleni

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Sinua katselen ja ajattelen,
olen löytänyt kauneimman yötähden.
Valaiset kirkkaana yötä pimeää
ja silmäsi kauniit tuikkivat onnea!

Yhteisen polun olemme valinneet
ja rakkautta haurasta vaalineet.
Toisiimme olemme uskoneet
ja kättä auttavaa tarjonneet.

Pienistä palasista olemme onnemme
rakentaneet ja suuria tulevia aloittaneet.

Olen sinun aina ja uskollisesti,
kuljen vierelläsi ikuisesti,
kunnes olemme yhdessä tähtipölyä.

Sinua saan kiittää onnestani,
rakas vaimoni, ystäväni ja rakastajattareni.

Selite: 
"Kaiken takana on Nainen..."
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot