Punaista harmaalla

Runoilija amo te

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Kiitos kaikille runojani arvostelleille ! Takana ikävät vuodet. Nyt jo helpompaa. Kirjoittaja, joka oli poissa ihan tarkoituksella muutaman vuoden, ja palasi takaisin kuitenkin. Toivon, että tilaa on vielä minullekin. Kiitos.
 

Harmaa taivas näkyy ikkunasta.
Tuijotan sitä peiton alta,
ja jo vain näkyy punaista.

Peitto on valahtanut varpaitten yltä.
Punaiset varpaankynnet erottuvat hyvin
harmaata vasten.
Hymyilyttää, ja heiluttelen varpaitani
taivasta kohden.

Eipäs masenna sadekaan, tätä muijaa.
Nousen, ja tepastelen
niillä punaisen värisillä tupaan

ja keitän ittelleni aamukahveet.

Hyräilen ittekseni.
Kyllä on ihana aamu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onhan niin leppoisan kevyttä menoa tässä runossa, että hymyilemään laittaa.
Varmasti tuolla fiilingillä aamuun alkaessaan, saa myös päivänkin aurinkoisena avautumaan.

Ihana on runosi ja nuo punaiset varpaasi, kuin mansikat.

Hyvä kuvaus ihmismielestä, toiset osaavat iloita punaisista varpaankynsistä ja saavat uutta intoa elämään ja toiset nurkuvat kartanoissaan!
Hyvä runo!

Hyvän mielen runo ... Tuo lukijalle tyytyväisyyttä ... Lämmin kiitos !

Hupaisaa on päivä raataa, kun kulta aamukahvin kuppiin kaataa.

Kunnon hyvänmielenruno! *menee lakkaamaan kynnet*

Ihanaa onnelista postiivisuutta,pidän.

Mukava, pirteä runo

Iloinen hyvänmielenruno, hymyilyttää

todellakin runosi tunnelma on ihana ja kuvaat kauniisti maiseman ja olotilasi, punaiset varpaankynnet, kuulostavat mukavilta, hierojana huomaan aina ne ihmisten varpaankynnet, ne kertovat paljon ihmisestä, niilläkin voi erottua, hyvä onnellisen mielen runo

 

Käyttäjän kaikki runot