Kesäinen päivä

Runoilija amo te

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Kiitos kaikille runojani arvostelleille ! Takana ikävät vuodet. Nyt jo helpompaa. Kirjoittaja, joka oli poissa ihan tarkoituksella muutaman vuoden, ja palasi takaisin kuitenkin. Toivon, että tilaa on vielä minullekin. Kiitos.
 

tuuli yltyy näyttämään voimansa
puiden oksien taipuessa sen tahtoon

järvi elää puhurin mukana,
nostellen vaahtopäitään

näen, miten taivas tummentuu,
pilvet roikkuvat jo pääni päällä

mustat pilvet aloittavat itkunsa
valon välähdys, ja ukkosenpoika puhuu

istun rantakivellä ja katselen,
kuinka luonto näyttää mahtinsa

aallot pieksevät rantakiviä vihaisina,
taivas välähtää, ja jälleen ukkonen raivoaa

aikansa melskattuaan tuuli tyyntyy hiljalleen,
laineetkin rauhoittuvat viimein, on tyyntä jälleen

Selite: 
Jo likimain vähintään viisi vuotta sitten julkaisemani runo, mutta näemmä taas ihan ajankohtainenkin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukaansatempaiseva runo.
 

Käyttäjän kaikki runot