Kohdataan

Runoilija sl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kaikkialla.
 

Suukkoja sydämmeesi,

ihania ajatuksia sieluusi.

Jos luoja suo,

niin kohdataan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana,herkkä ja koskettava.

Siinäpä se.
"jos luoja suo"

kaunista, ihanaa jos kohtaatte, sitä toivon

íhana toive sinne jonnekin

Toiveikas runonen, ja aikuismaisen realistinen.

Mukava tämä toiveesi...kaunis ajatus...=)

Lämmin mukava runo

Kaunista,toivon että kohtaatte:D

Toivottavasti toiveesi toteutuu....kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
sl Kesän tuulahdus 11.5.2007 11 Runo
sl Kevään odotusta 8.4.2006 11 Runo
sl Kohdataan 19.1.2006 9 Runo
sl Koskematon 17.2.2006 8 Runo
sl Kultaiset hetket 23.5.2008 26 Runo
sl Kuu 10.11.2005 7 Runo
sl Lentopusuja 14.1.2006 6 Runo
sl Pukin matka 25.11.2005 7 Runo
sl Talvi sydämmessä 18.2.2009 11 Runo
sl Tonttu virnistää 8.12.2006 3 Runo