Kesän tuulahdus

Runoilija sl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kaikkialla.
 

Tummat pilvet.

Tuuli huokaa.

Vesipisarat oksille puiden tippuen,

raikkauden kesän tunnun antaa.

Perhoset siivillään jo ilmassa,

kauneudella herättää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onne päivääsi tähän *~¨¨ *~¨¨

Kaunis keväinen pikku tuulahdus ***~~***
Tämä on kesän "tuoksuinen" runo ~*~¨¨

kesä on jo kynnyksellä ja sinulla syntymäpäivä Paljon Onnea

todellakin tässä runossa on se, kesäntuulahdus

Herkkää kauneutta, ei liikoja sanoja runossasi. Nautin tämän runon lauseista, joihin jokaiseen voi pysähtyä hetkeksi aistimaan.

Ja Oikein Paljon Onnea Sinulle!!!

Kauniin vuodenajan oletkin tänne tullessasi valinnut! Onneksi olkoon!

Sydänlämmin onnittelu tänään.

Kesää odottelemme

raikas kiva runo... piristyi omakin mieli... onnea syntymäpäiväsi johdodta.

Tummista pilvistä huolimatta kevätherää kauneuteensa ja nyt jo syntymäpäivääsi viettäessä tuometkin kukkaan ja tuoksuun puhkeaa!
Lämmin onnittelu Syntymäpäivänäsi!

Kaunis kesäinen runo. Paljon onnea syntymäpäiväsankarille!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sl Talvi sydämmessä 18.2.2009 11 Runo
sl Kultaiset hetket 23.5.2008 26 Runo
sl Kesän tuulahdus 11.5.2007 11 Runo
sl Tonttu virnistää 8.12.2006 3 Runo
sl Kevään odotusta 8.4.2006 11 Runo
sl Koskematon 17.2.2006 8 Runo
sl Kohdataan 19.1.2006 9 Runo
sl Lentopusuja 14.1.2006 6 Runo
sl Pukin matka 25.11.2005 7 Runo
sl Kuu 10.11.2005 7 Runo