Tonttu virnistää

Runoilija sl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kaikkialla.
 

Tonttu ikkunassa virnistää.

Pian on joulu.

Äiti pipareita paistaa,

uunista ulos nostaa.

Pöytään piparit kantaa,

koko perhe yhdessä pipareita maistaa.

Joulun tuoksu tontun nenään käy.

tonttu virnistää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minun pöydälläni istuu vanha tonttu, joka valvoo tekemisiäni.

hymyn huulille tuova jouluruno...

Hyvänmielen runonen, ja veikeä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sl Talvi sydämmessä 18.2.2009 11 Runo
sl Kultaiset hetket 23.5.2008 26 Runo
sl Kesän tuulahdus 11.5.2007 11 Runo
sl Tonttu virnistää 8.12.2006 3 Runo
sl Kevään odotusta 8.4.2006 11 Runo
sl Koskematon 17.2.2006 8 Runo
sl Kohdataan 19.1.2006 9 Runo
sl Lentopusuja 14.1.2006 6 Runo
sl Pukin matka 25.11.2005 7 Runo
sl Kuu 10.11.2005 7 Runo