Unelmieni Fibonacci

Runoilija Jores

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522869333
 

Kun yksi ynnä yksi
on saanut muodon kaksi
ja kaksi ynnä kolme
muodon viisi
unelmat tulevat toteutumaan.

Silloin koittaa uusi aika
sekä uusi elämä.

Silloin muutun oravasta linnuksi
ja juhdasta laiskiaiseksi.

Silloin maailma on avoin
ja ovet saranoiltaan irti.

Sitä odotellessa
ja kärsivällisyyttä toivoessa...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"silloin maailma on avoin

ja ovet saranoiltaan irti"

Puhuttelee.

 

Käyttäjän kaikki runot