Hävyttömän hävettömyyttä

Runoilija Jores

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522869333
 

Kirosin kohtaloani,
haaveillessani vapaudesta.

Töitä, töitä, töitä,
töissä, töissä, töissä.

Joku toinen toisella puollella maailmaa
kiroaa ja haaveilee samaan aikaan,
tosin kahlittuna ja aseella pakotettuna.

Orjuuden monet kasvot,
suhteellista sekin tietysti.

Istun työpöytäni äärellä
kuorien pistaasipähkinöitä
sormenpäät verillä.

Samaan aikaan joku toinen
toisella puolella maailmaa
yrittää paeta orjuudestaan,
sormenpäät verillä
raapien vankityrmänsä seinää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki on suhteellista

 

Käyttäjän kaikki runot