Vuodet

Runoilija Jores

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522869333
 

Kun katson ystäviäni, perhettäni
tuttavia ja tuttuja kasvoja kadunkulmissa,
näen heidät vanhenevan vuosien mittaan,
harmaantuvan ja rypistyvän.

Jotkut heistä kokevat vielä
elon iloa,
innostuvat asioista,
niin pienistä kuin suurista
ja elävät elämäänsä intohimolla.

Toiset alkoholisoituvat,
katkeroituvat ja käpertyvät,
kulkevat raskain askelin
ilman liekkiä silmissä,
ilman ryhtiä ja tulevaisuuden kipinää.

Jos itse joskus kuulun
tähän jälkimmäiseen ryhmään,
niin tulkaa joku lyömään
tai potkaisemaan minua.

Lupaan etten suutu,
koska silloin ehkä
mieleeni palautuu
mikä on tärkeää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot