Neljäs kysymys

Runoilija Jores

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522869333
 

Kukaan ei ollut kysynyt
minulta,
siis minulta,
sitä oikeaa kysymystä.

Nietzsche kysyi sen,
Beethovenin 7:nen
sinfonian soidessa
taustalla tyhjässä huoneessa.

"Tahdotko kulkea seurana?
Vai ohitse? Vai yksiksesi?
Pitää tietää, mitä tahtoo
ja että tahtoo."

Nyt tiedän vastaukseni
omatunnon neljänteen,
siihen suureen kysymykseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot