Aikaa

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
Saapui avaruudesta, aluksella armon kyllästämällä.
Tuulesta temmattu viisaus saapui luokseni, kuin se.
Kertoi tuo viisaus kammasta, joka selvittää sotkut maailman.
Kampa tuo, käsissä lentävän siivettömän. 

Maapallo kallistui kallistumistaan , mutta hinnat eivät nousseet.
Sen sijaan tulesta nousi vuori, nimeltään koleabra.
Tulen takoja, poltetut vaakunat ja arabikirjoitukset vailla vuosilukuja.
Aika oli kadonnut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus aika menee nopeasti, ikäänkuin huomaamatta.
Runosi havahdutti pohtimaan syvempää. Upea! 
 

Käyttäjän kaikki runot