Räppiä humaltuneena

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

 
Saavun paikalle, vai olinko jo valmiiks siel,
Sano vaa mitä sanot, oon valinnu mun tien
Se on se tie, ei ikin tiedä minne vie, 
Jalat maassa, aina sen tietää siitku ei asfaltti liiku

Mitä noita tarinoita tuhansia kuppiloita
Pääs liikkuu vaa voita voittettava
Ja oon todellakin yritteliäs oon koittava , on koitettava
Suuta soittava taiteilija jotkut pitää jopa noitana

Alust asti aitona, pysynyt, ja jatkava
Jatkan matkaa tosta vaan, mul on kengät
Mul on mammonaa mul on taitettavaa
Laitettavaa, mut nii makaa kuin petaa

Eli peti on mutkia täys, on esteitä on kiviä
On vanhoja on uusia nimiä
Nousevia kykyjä, vanhoi partoja 
Koitetaa muistella vanhoja arvoja

Periaatteen miehiä niitä tosi harvoja
Tai ainakin harventuvia. 
Muistikuvat tallennettuja, poistettuja, jatkettuja
Koitan pitää jotai itellä, uusia tuttuja hieno on kätellä

Konflikteja koitan välttää, mut sitä räppää mitä räppäää,
En tuu syömää kädestä, en tuu häpeemään
Tuun tän tekemään, ihan niiku ei olis muuta
Pikkutunneilla soitan suuta sen tuut kuulemaan ja näkemään oon se noita ilman luutaa yo
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luudasta kannattaa tehdä vaikka keppihevonen.
 

Käyttäjän kaikki runot