Valopallo ravintolassa

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 
Enkelten viitoittama polku, yhdennentoista kerran. 
Valopallo ravintolassa, siunaus ja suudelma Herran.

Polkua ken seuraa, puhtaalle salaisuudet paljastetaan.
Suunnitelmat ja ideat toteen, yhdessä voimamme valjastetaan.

Kaikki on jo tässä ja kaikki on jo nyt. Hei siellä! Käännä katseesi valoon.
Kaiken muun hyvän lisäksi lapseni vastasyntynyt, on myös lämmön tuonut taloon.

Kertoa voisin myös rakkaudesta, mutta odota. Kerroinhan siitä jo, kiitos Yläkerralle laupeudesta.

Rakkautta ja valoa toivottaa, kulkija kauniin maan. Taivaiden alla saa vielä asustaa, kunnes taivas täyttää maan. 

Joten NYT on se täydellinen hetki.
Tehdä omaan sisimpään virtaava retki.
 
Selite: 
Kiitos enkelten.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Enkeleitä on varmasti olemassa, vaikkei niihin uskoisikaan.
 

Käyttäjän kaikki runot