Aallot

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Tuulen kirvoittama, pakkasen hylkäämä.

Lämmin ja trooppinen, kuin se etelän hedelmä.

Niin, se on kuin carambola ja tyrskyävä yö.

Lainassa oleva lannevaate, kaisloista rakennettu talo.

 Katselin kun aallot tekivät tuloaan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvää ja kaunista ulkomaan muistelua.
 

Käyttäjän kaikki runot