Happy end

Runoilija Viivipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja voiko onnesta olla itkemättä
silloin kun ne kaksi eksynyttä sydäntä kohtaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellista mitä sitä kieltämään :)

Voi, ihana <3

Kyllähän se kyyneleet silmiin tuo.

Suurien tunteiden runonen.

Suloista.
Onnenkyyneleet.

 

Käyttäjän kaikki runot