Nimetön

Runoilija Viivipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Läsnäolosi saa minut elämään
Kukaan ei voi laskea onneni määrää

Mutta kun lähdet
Kaikki minussa kuolee

Etkä edes tiedä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä se ei kuitenkaan ole elämisen todellisinta ydintä... se mikä on näin riippuvaista toisen läsnäolosta... mutta siltä se vain monasti tuntuu. Ja tunteetkin ovat niin vietävän totta. Jotenkin runon kipu kiteytyy viimeiseen lauseeseen, hyvin muotoiltu.

tässä on jotain kauneutta haurautta. just itekin runoilin vähän samantapaisesta aiheesta 'ihminen tarvitsee ihmisen ollakseen ihminen ihmiselle'.

Kuvastaa hyvin tämän hetkisiä tuntojani.. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot