Nimetön

Runoilija Viivipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi sietää häntä
Hän on teennäinen ja ylpeä

Hän on olevinaan fiksu
Mutta sosiaalinen älykkyytensä surkea

Hän saa mitä haluaa
Hän tekee kaikkensa että onnistuu

Mutta siinä on se missä hän kaatuu
Katsos,

Hän on hyvä monessa asiassa
Mutta yhdessä voittamaton

Minäkään en enää häneen luota

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot