Löytöretki

Runoilija Malinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauan etsin
kuljin
katselin
kuuntelin
mietin, ja ihmettelin
Kunnes, eräänä päivänä
pysähdyin
suljin silmät, korvat, mielen
Ja huomasin
etsineeni liian kaukaa
sillä
Se on ollut koko ajan minussa

Rakkaus

Selite: 
Pitkän kirjoitustauon jälkeen tää vaan yht'äkkiä tulla tupsahti :-)
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, hieno oivallus.

Joo, siellä se sammalmätäällä istua kököttää.

Kaunis on, perustarina siitä että kannattaa katsoa lähelle

Kaunis. (: Runon tarina kulkee luontevasti ja rytmitys on oikein onnistunut. Tykkään.

Ihana ! Tärkeä oivallus.. Ei ole tärkeämpää, kuin rakkaus !
Hauskaa synttäriä !!!

 

Käyttäjän kaikki runot