Syksyn valo

Runoilija Malinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syyskuun lempeässä,
pimenevässä
illassa
tuoksuu sade

usva hiljaa leijailee

kynttilöiden liekeissä

syksyn
valo,
lämpö,
rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesässä tänä vuonna syksyn tuntua ajoittain...
Runossasi hieno ote ja tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot