matkalla

Runoilija Ypykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

avoimin mielin elämän tutkimusmatkalla
 

Sinä

odotit kuten minäkin

uutta

tuttua kuitenkin

yhdessä matkalla ystävän luokse

ilo pirskuu,

korvat kuulolla, silmät sirkeinä

on hyvä olla

TÄSSÄ HETKESSÄ

Selite: 
lähimenneisyyttä muistan
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen lämmin runo.

Hetkellistä, kepeää riemua ilmassa. Hyvän muiston runo. Kuin kesäkuun ilta-aurinko.

 

Käyttäjän kaikki runot