matkapäiväkirjasta

Runoilija Ypykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

avoimin mielin elämän tutkimusmatkalla
 

Elän
kiireen ja
odotusten ympäristössä

Katson jälkiäni
itseäni arvioin
alastomin aikaansaannoksin

Kuuntelen ihmistä
itseäni hänen kauttaan

Iloitsen onnistunutta

toisaalla

Hämmästyn,
virheeni tunnustan
oikeasti oppia yritän

Kunpa aina - tai edes useimmiten
heti tilanteen ollen
sumeilematta loppuun sen veisin

Koskaan ei palaa
se ohi eletty
irti laskettu
jätetty välittämättä

Ellen ymmärrä nyt,
välitän huomenna
vähemmän kuin tänään.

Mitä sitten on jäljellä
päivien, viikkojen päästä

Selite: 
elämänhallinnan harjoittelua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot