...lämpöön...

Runoilija Ypykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

avoimin mielin elämän tutkimusmatkalla
 

Savumerkkejä
tulentuoksuja
luolasta siintyneitä
kummia kutsukirjeitä

polku hangen halki
ovelle
lämmön luukulle

sisään kurkkaan
oven avaan
viettelevät varpaanjäljet
hämärään häviää

tunnen
salaa
se hitaasti halaa

luoksensa sukellan sinne

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot