ritisevä riimi

Runoilija Ypykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

avoimin mielin elämän tutkimusmatkalla
 

Kiipeili kipinät korkeuksiin
katselin,
kaulaani kurkotin

ihmeitä olivat
lämpöviirut pimeydessä
eläväiset

tulen loimuista
Sinut luokseni loihdin
ritisevät kipinät valoiksi
kylkimyyryt pehmusteiksi
nokijuomat lämmikkeiksi

siinä meitä kaksi
sanoitta samaa mieltä

Selite: 
toiveissa tulen vangit
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot