Purjelentäjä

Runoilija Ypykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

avoimin mielin elämän tutkimusmatkalla
 

Äänettä liidät

pilviä puhkot

maisemilla mageilet

toisten touhut pieniksi pinnistät

Odotan, kunnes laskeudut

pakkohan Sun on

joskus edes

suhauksen lailla, räpäyksissä

olet siinä

kiinteällä kamaralla, lähellä

kultaiset kiharat

vastavaloon loimuaa

kuin olisin saanut Sut kiinni

Selite: 
mieluinen unikuvahavahdus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot