yön ikkunassa

Runoilija myrskyjen lasimaalauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Minulla ei ole muuta valittavaa kuin taivas tai helvetti, tässä elämässä, jonka jokaisessa hetkessä on taivas, eikä vasta kuoleman jälkeen. -
Kirjoitan elämästä, niin omasta kuin ihmisestä ja ihmisistä, arjen historiasta nykyisyyteen. 
En ole käytettävissä runoilijaäänestyksiin.
 

meri synnyttää uutta tuulta
ihminen toi luokseni
taivaan ääniä, enkelten hengitystä

taivaan lakanoille

kasvoilla aika vaihtuu
puhki surtu muisto
palaa nimettömällä haudalla

kuullan kesää kuin lumpeenkukka

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan kaunis runo.

Koskettava suvinen runo.

Hyvin maukas, taivaan lakanoille: ihku

Valtavan kaunis.

todella hieno ja kaunis runo!

Kaunis, ja Erityinen.

Hienoja säkeitä, tuo viimeinenkin lause vei muistoihin kauas lapsuuteen.

Sanankäyttö mahtavaa

Voi kuinka kaunis.

Haikean suruinen mutta kaunis ja levollinen. Runon alku ja loppu tasapainottaa mukavasti keskiosan raskaampia tunnelmia.

Tätä palaa lukemaan uudelleenkin. Mystinen ja hieno, pidin.

Aivan upean kaunista,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot