Nimetön

Runoilija myrskyjen lasimaalauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Minulla ei ole muuta valittavaa kuin taivas tai helvetti, tässä elämässä, jonka jokaisessa hetkessä on taivas, eikä vasta kuoleman jälkeen. -
Kirjoitan elämästä, niin omasta kuin ihmisestä ja ihmisistä, arjen historiasta nykyisyyteen. 
En ole käytettävissä runoilijaäänestyksiin.
 

sinä ja minä,
meissä soi iän ja ajan laulu

minä keimailen tuulelle
ja hukun nauruun

sinun huulet, minun janossani
arvaavat jokaisen vastauksen

sidon vastauksista nyytin
muistoksi huomiselle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkänkaunis runo.

hyvä..;)

Ihana.

Etenkin tuo lopetus on ihastuttava.

Upea, kaunis ja herkkä runo. Pidän tästä. Jotain mystistä

Tässä on vaan kaikki niin suloisessa sopusoinnussa, ei voi kuin pitää.

Rakkausruno jossa mielenkiintoista symboliikkaa ja kontrastia. Kahden persoonan suhteessa ilmenevä ihmisyys - omaa ajallisuuttaan ja kokemustensa kaarta kantavat sinä ja minä - kasvavat seuraavassa kappaleessa hersyvään, lähes vallatomaan elämäniloon joka sinällään saattaisi kuvata luontokokemusta: "minä keimailen tuulelle ja hukun nauruun" (itse koen jotain tämän tapaista syksyisen, pauhaavan meren pärskyessä naamalle). Seuraava kappale on vahvaa, eroottistakin virettä sisältävää rakkausrunoa - minä ja sinä, kaksi persoonaa, läsnä toisilleen - ja sen jälkeen taas omaa yksilöllisyyttä, siihen liittyvää pohdiskelua, hahmottamista herkästi kuvaava "sidon vastauksista nyytin". Pieni runo jonka kontrastit tukevat toisiaan luoden kuvan voimakkaasta, jäljen jättävästä kokemuksesta (ja sen kaipauksesta) sekä merkityksestä yksilöllisyydelle.

Ajatus runossasi
aivan suurenmoinen
pidin paljon

Tuli täydellinen tunnelma runosi yhdistettynä metsatöllin musiikkiin. kiitos tästä :)

 

Käyttäjän kaikki runot