Varjo

Runoilija Sistina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.2.2021 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin varjosi pihassamme vaikka

vasta hetki sitten poistuit.

 

Kuulen äänesi talossamme 

vaikka jo lähdit.

 

Yritän huutaa nimeäsi - 

jos vaikka vastaisit?

 

Jos huomenna?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kaipausta, toivottavasti huomenna taas uudestaan <3
Hyvä runollinen kuvaus varjoista !
 

Käyttäjän kaikki runot